icArrowLeft icArrowRight icClose icFb icFbC icIg icLi icMenu icMlC icSearch icTw icTwC icYt

Despre

CINE SUNTEM

Începuturile REDESIGN se regăsesc într-un birou de proiectare arhitectura rezidențială și comercială. Decizia de a intra pe segmentul de dezvoltare imobiliară rezidențială a venit din dorința de a aduce în piața un produs cu o abordare unică, în care primează îmbinarea conceptului arhitectural cu investițiile imobiliare.

Accentul pus pe viziunea arhitectului combinată cu cea a investitorului imobiliar duce la posibilități și soluții speciale, care cel mai probabil nu ar fi fost evaluate ca promițătoare de alte clase de investitori. Această asociere are ca rezultat dezvoltări rezidențiale remarcabile cu un standard înalt și special de locuire.

AMBIȚIA NOASTRĂ

• Să construim locuințe ce inspiră consumatorul final să ceară mai mult de la spațiile în care trăiește
• Să creăm spații noi moderne centrate în jurul nevoilor utilizatorului final
• Să schimbam peisajul urban printr-o dezvoltare arhitecturală de calitate

ISTORIC

După mai mult de opt ani de activitate de servicii de arhitectura exclusiv (proiecte locale și în Europa de Vest și Asia), în anul 2013, REDESIGN a început dezvoltarea primului proiect propriu rezidențial – După Iniște 60, în Centrul Vechi al Brașovului, Schei.

În prezent avem în derulare proiectul rezidențial exclusivist STEJERIS, iar alte proiecte sunt în faza de analiză, design, proiectare și pre-autorizare.

ABORDAREA NOASTRĂ

Suntem fermi în definirea dezvoltării imobiliare ca un proces condus de conceptul arhitectural și cu o atenție deosebita pentru produsul final combinat cu o strategie financiara solidă, aducând astfel un nou standard în dezvoltarea imobiliara.

Ne propunem să livram în piața un produs de înaltă calitate, cu elemente de unicitate și cu valoare adăugată pentru utilizatorul final. Pentru a putea oferi un astfel produs, acordăm o atenție sporită tuturor elementelor începând din faza de concept și proiectare și apoi în cea de execuție. Conceptul nostru este să oferim un produs integrat, realizat sau coordonat de echipa internă atât in faza de proiectare și autorizare, cât și în cea de execuție.